нетрадиционна медицина

четвъртък, 22 ноември 2007 г.

Водата –съвършеното лекарство



ТЯЛОТО ЖАДУВА ЗА ВОДА"на д-р Ф. Батманжелидж, из­дателство "Здраве и щастие" има девиз: „Ти не си бо­лен, ти си жаден". Авторът, д-р Батманджелис, иранец, в края на 80-те години открива метод за лечение на организма, който метод възстановява жизнените функции практически на всички негови ор­гани. Здравната организация на САЩ обаче отказва да го популяризира, тъй като годишно се харчат повече от 100 млрд. долара за лекарства и това би се отразило на фар­мацевтичната индустрия.
Каква е РЕЦЕПТАТА, съобразно тази книга: На 1 кг телесно тегло е необходимо да се приемат 30 мл обикновена чешмяна или чиста плани­нска вода /не минерална/ и на 1 л вода се слага 1,5 грама сол. Водата се разделя на 6 дози и се приема по една доза половин до 1 час преди хранене (закуска, обяд, вечеря) и 2,5 часа след нахранване, т. е. общо 6 дози. Само режимът на пиене на та­зи вода със сол дава фантастичен резултат. Тази смес (вода и сол) спомага за възстановяване на физико-химичните реакции в организма, веднага сваля холистерола (излишния), прочиства кръвните, водните и нервните пътища в организма и му позволява сам да се лекува: необходимо му е от 9 до 10 дни време, за да се самоизлекува без лекарствени препарати.
В потвърждение на възможността организма да се справя сам е и излекуването на англичанин от СПИН, описано в литературата.
До сега има сведения за лечението на диабет, хипертония, запек, ставни проблеми, затлъстяване, сърдечни и неврологични проблеми, алергии и много други. Кожата се подмладява. И което е най-важно, НЯМА ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ. Трябва обаче да се отбележи, че има хора, които по принцип пият минимално количество вода – те трябва да достигнат постепенно до необходимото количество. Солта не бива да плаши хипертониците – тя е толкова, колкото е физиологичния разтвор на тялото.
Авторът пише, че след 20 годишна възраст всички трябва да спазват този режим, за да не прибягват до ле­карски услуги и лекарства (химикали от аптеката).
........................................................
От личния ми опит: и аз пия малко вода. Започнах веднага с цялото количество и получих отоци. Намалих водата, после постепенно я увеличих. Изчезнаха болките ми в кръста и краката, намали се кръвното ми налягане, кожата ми стана по-млада и гладка. Повиши се самочувствието ми. Отслабнах.
mariapavlova1@omail.com

Етикети: ,

1 коментара:

Blogger lotosplam каза...

zdravei!
dosta 4etox za metoda na le4enie koito opisvash ,no tvarde malko xora opisvat li4noto si vpe4atlenie
ot nego.
Po4ti lipsvat otzivi v neta, po forumite .Po tazi pri4ini se vazdarzam da go priloza varxu sebe si.

11 март 2010 г. в 6:08  

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница